CS Mioveni şi-a asigurat prezenţa pe locul secund la finalul turului Ligii 2, după victoria de marţi seară, cu 5-2, cu Turris Oltul Turnu Măgurele. Galben verzii au câștigat la scor, pe teren propriu, dar victoria nu a fost însă una uşor de obţinut.

Imagine

Turris a deschis scorul la Mioveni în minutul 7, prin Silviu Pană, dar a rămas cu un jucător în minus, în minutul 30, după eliminarea lui Claudiu Juncănaru pentru cumul de cartonaşe galbene. Cu un om în minus, oaspeții au mai marcat o dată, de aceastp data din penalty, prin Adrian Voicu (34). Argeşenii au revenit în joc înainte de pauză, după ce Mihai Savin (38) şi-a trimis în propria poartă o minge centrată din stânga de Măzărache.

Repriza a doua a aparținut echipei din Mioveni, profitând la maxim și de omul în plus. Galben verzii au mai marcat de patru ori: Andrei Hergheligiu (63), autogol Alexandru Sălcianu (66) și Davide Massaro (78, 81). Tabela a fost închisă la 5-2.

CS Mioveni îşi asigură locul 2 la finalul turului, cu cele 34 de puncte acumulate în 18 meciuri, fiind la patru puncte în spatele liderului UTA. Turris Oltul a rămas cu 29 de puncte şi se află pe poziţia a 5-a.