Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile preventive în școlile din județ. Peste 200 de elevi au participat la activități, timp de două zile.

Între 10-11 iunie, au fost desfășurate activități preventive la Liceul Tehnologic ,,Astra” din Piteşti și la la două şcoli de pe raza comunei Budeasa.

La activităţile susținute de Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au luat parte peste 100 de tineri de la liceul „Astra”. Au fost dezbătute teme de educaţie rutieră, cum ar fi cauzele generatoare de accidente rutiere, dar şi aspecte legislative privind obţinerea permisului de conducere.

Totodată, în cursul zilei de azi, poliţiştii au desfăşurat activităţi la două şcoli de pe raza comunei Budeasa, cu aproximativ 100 de elevi de la clasele primare şi gimnaziale. Au fost abordate teme specifice apropierii perioadei de vacanţă de vară, dar şi de educaţie rutieră, cu scopul conștientizării factorilor de risc la care sunt expusi, stimulării gândirii critice, creșterii nivelului de cunoștințe al elevilor și familiarizării cu elementele de drept, prevenirea bullying-ului şi evitarea conflictelor.