Update: Traficul a fost reluat în condiții normale pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

Accident rutier între un TIR și un autoturism, pe Autostrada A1 la km 94, pe sensul spre București. O mașină a ieșit în afara părții carosabile. Traficul este restricționat!

Accidentul a avut loc, în zona localității Căteasca, pe fondul nepăstrării distanței de mers. În urma impactului, două femei, aflate în autoturism, au fost preluate de echipajele SMURD și transportate la Spitalul Județean Argeș. Traficul a fost restricționat! Se merge bară la bară.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că: „pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 94, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, s-a produs un accident rutier între un tir şi un autoturism, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă. Coliziunea faţă-spate a dus la rănirea unei persoane, cu leziuni uşoare din primele investigaţii. Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a direcţiei către capitală, pentru efectuarea cercetării locului faptei, estimându-se reluarea în aproximativ 30 de minute”.

Foto: ISU Argeș/ Info Trafic Pitești