Circulație închisă pe Transfăgărășan! Stânci sparte de geniști cu exploziv

Circulație închisă, luni, pe Transfăgărășan, între orele 10,00 și 14.00. Șoferii care doresc să treacă din județul Argeș în Sibiu pe la Bâlea Cascadă vor trebui să renunțe. Vor fi detonate stânci care pun în pericol traficul.

 

„Conform CNAIR, luni, 13.08.2018, în intervalul orar 10:00 – 14:00, circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărășan) între Bâlea Cascadă și Cârtișoara (km 129+500 – km 138+500)”, se anunţă într-un comunicat de presă.

Circulație închisă pentru siguranța pentru șoferilor! ” Măsura instituirii acestei restricții a fost luată pentru intervenția specialiștilor de geniști pentru derocare cu exploziv a stâncilor care pun în pericol circulația rutieră.

Polițiștii rutieri sfătuiesc participanții la trafic să se informeze, înainte de a pleca la drum în legătură cu situația din zonele pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent și să respecte indicatiile echipajelor rutiere aflate în teren”, se mai precizează în informare.