Accident pe A1! Mașina, cu doi copii în ea, a plonjat în șanț, de pe șosea

Accident pe A1, la kilometrul 102, duminică seara! Un autoturism a plonjat de pe șosea în șanț. La fața locului se află pompieri și polițiști. Traficul se derulează cu dificultate.

Duminică seară, la kilometrul 102 pe autostrada București- Pitești, în apropiere de pasarela de la Oarja, a avut loc un accident rutier. Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului a părăsit șoseaua și a ajuns în șanț cu mașina.

Accident pe A1, pe sensul de mers către București. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Pitești era în mașină cu doi copii, unul de 4 ani, celălalt de 5 ani. Omul le-a povestit oamenilor legii sosiți la locul cercetărilor că, la un moment dat, unul dintre copiii aflați pe bancheta din spate a început să vomite. Șoferul s-a uitat în spate la cel bolnav, nefiind atent la drum preț de câteva secunde. A fost de ajuns să piardă mașina de sub control.

Autoturismul a zburat de pe șosea în șanț, aterizând, din fericire, pe roți. Un echipaj SMURD, unul de poliție și altul de pompierii au mers la fața locului. Deși este rănit ușor, șoferul a refuzat să fie transportat la spital. Copiii au scăpat nevătămați.

Foto: Info Trafic Pitești și ISU Argeș