După ce a aflat ultima veste de la instanţă, mama fetei ucise la Călineşti, nu a mai putut să rabde. A scris pe un cont de socializare blestemul adresat ginerelui aflat în închisoare. Vezi ce a înfuriat-o aşa de tare!

Blestemul mamei fetei ucise, către criminalul de la Călineşti: „Oare mai e ceva drept în țara asta? Când se va da pedeapsa cu moartea pentru criminali? Doar pentru că un (…) criminal a recunoscut fapta după atâta timp și asta spunând în continuare numai minciuni și aberații. Nu pot să-i doresc decât să iasă de acolo cu picioarele înainte așa cum a ieșit copilul meu. Promit că mă voi duce cu o coroană așa cum a venit și el. Dar pe ea îi voi scrie că a scăpat lumea de un criminal. Poate mă credeți rea dar pentru ceea ce a făcut mi se pare puțin 23 de ani și 2 luni. Doamne pedepsește-l Tu”, este mesajul cutremurător postat pe contul său de socializare de către Mihaela Vasilescu mama tinerei ucise.

În octombrie 2018, Alin Ţurlea, atunci de 37 de ani , a ucis-o pe Andreea, în vârstă de 29 de ani, soţia lui, recepţioneră la un hotel. A înjunghiat-o de 9 ori şi a abandonat cadavrul în casă. Când trupul neînsufleţit a fost găsit, bărbatul de care victima se despărţise de câteva luni, a negat că ar avea legătură cu omorul. Anchetatorii l-au arestat la o zi după înmormântarea tinerei, în baza testelor ADN. Nici atunci nu a recunoscut. Cei doi copii ai soţilor Ţurlea sunt acum în grija bunicii materne.

 

Tribunalul Argeş l-a condamnat, în octombrie 2019, la 25 de ani şi 2 luni închisoare pentru omor cu premeditare (vezi aici).

Luni, Curtea de Apel Piteşti i-a admis apelul şi a redus pedeapsa inculpatului cu doi ani. În loc de 25 de ani şi 2 luni , Alin Țurlea are de ispăşit 23 de ani şi 2 luni!