După 12 zile, timp în care a fost internat pe Secția ATI a Spitalului Județean Argeș, bărbatul, cu arsuri pe 98% din suprafața corpului, a murit. Acesta nu a putut să fie primit la un centru specializat pentru arşi din țară, pentru că nu a existat niciun loc liber.

Pe 18 decembrie, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la Ştefăneşti, pe strada Marcea. La o locuinţă din localitate a avut loc o explozie urmată de incendiu. Totul, din cauza unei improvizaţii la instalaţia de încălzire. În urma deflagrației, casa a fost complet distrusă (foto).

Un bărbat de 46 de ani a fost surprins în interiorul casei. Constantin Atanasiu a fost scos din locuință de pompieri. Acesta suferise arsuri pe 98% din suprafața corpului. Medicii argeșeni îi dădeau şanse foarte mici de supravieţuire. Pentru ca să aibe șanse la viață, bărbatul trebuia transferat într-un centru specializat pentru arşi, însă nu a existat niciun loc liber în toată ţara.

Timp de 12 zile, Constantin Atanasiu a primit îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş. Bărbatul era în comă indusă, fiind conectat la aparatele care îi monitorizau funcţiile vitale. Duminică, 30 decembrie, cadrele medicale au declarat decesul pacientului.