Criminal liber după ce a omorât cu sadism o bătrână

Avem un criminal liber în județul Argeș, după ce a omorât cu sadism o bătrână. Rezultatul autopsiei i-a îngrozit până și pe anchetatori. Femeia în vârstă de 84 de ani, din comuna Slobozia, a fost ucisă în bătaie şi abuzată sexul într-un mod barbar.

Criminal liber după ce a omorât cu sadism o bătrână. Crima a avut loc, cel mai probabil în noaptea de 28 spre 29 decembrie, în comuna Slobozia. Bătrâna în vârstă de 84 de ani locuia singură, la mică distanţă de casa fetei pe care a înfiat-o în urmă cu mulţi ani. Era o femeie sărmană care trăia din ajutorul social primit de la primărie. De aceea, oamenii legii care au făcut cercetările după ce a fost descoperită crima, şi-au dat seama că mobilul nu a fost jaful. Autopsia a scos la iveală amănunte cutremurătoare.

Medicul legist a constatat că victima a suferit hemoragie cerebrală şi hemoragie internă, având multiple leziuni interne. Bătrâna suferise politraumatism prin lovire de cu şi de corp dur. Criminalul a încercat şi să o stranguleze strângând-o cu mâinile de gât. Nu acesta a fost însă cauza morţii, cu hemoragiile interne.

Autopsia a mai stabilit şi faptul că femeia în vârstă de 84 de ani, a fost agresată sexual într-un mod barbar. Criminalul nu a vrut să îşi satisfacă plăcerile ci doar să o batjocorească şi o chinuiască pe biata femeie. Au fost prelevate probe ce urmează a fi analizate în laborator.

Pornind de la aceste constatări cutremurătoare, anchetatorii au făcut un profil al acestui criminalul liber. Există un cerc de suspecţi însă, nu toţi cei bănuiţi că are putea avea legătură cu crima au fost găsiţi pentru a fi audiaţi. Cercetările continuă.