Afaceriști cu firme în Argeș, asasinaţi în Albania. Zeci de gloanţe trase asupra lor

Afaceriști cu firme în Argeș, asasinaţi în Albania! Doi albanezi şi un turc au fost împușcați sâmbătă seara, 29 decembrie, în mașina în care se aflau. Asupra lor au fost trase zeci de gloanţe.

Cei trei au fost asasinați în Albania, la Elbasan. Este vorba despre albanezii Endrit Dylgjeri (34 ani) şi unchiul acestuia, Arben Dylgjeri (56), și de turcul Erdal Duranay (51 ani).

Cei doi albanezi asasinaţi aveau afaceri în judeţul Argeş, în zona oraşului Câmpulung. Unul dintre ei avea între altele o spălătorie auto. În schimb, turcul Duranay Erdal, originar din Izmir, dar cu locuinţă şi în România, era unul dintre reprezentanţii filialei româneşti a Greton Granit Ve Prekast Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret A.S. – punct de lucru în Câmpulung.

Cei trei se aflau în Albania pentru a petrece împreună Revelionul. Maşina acestora, un Land Rover cu numere de Argeş, a fost ciuruită de gloanţe în momentul în care victimele ieşiseră dintr-un restaurant în care luaseră cina.

Potrivit presei din Albania, motivul asasinatului  din localitatea Elbasan este considerat a fi traficul de droguri.

Unul dintre albanezi uciși avea antecedente penale, fiind arestat în Italia, în 2013, pentru trafic de droguri. Acesta se pare că a fost ţinta asasinatului, nu mai puţin de 18 gloanţe fiind găsite în corpul său. Pe bancheta din spate, unde se afla cetăţeanul turc, au fost găsite 7 gloanţe.

Poliția din Albania s-a mobilizat în încercarea de a prinde ucigașii. Cazul a înspăimântat populația din Elbasan! Până în prezent, mai multe persoane au fost audiate! Ancheta polițiștilor este în derulare!

Foto: infoelbasani.al