Patru posturi scoase la concurs de Clubul Sportiv Municipal Piteşti

Clubul Sportiv Municipal Piteşti, subordonat Ministerului Tineretului și Sportului, a scos la concurs mai multe posturi vacante. Data limită de depunere a dosarelor este 31 ianuarie 2019.

Clubul Sportiv Municipal Piteşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminata a două posturi vacante de ajutor bucătar. Condițiile specifice pentru ocuparea celor două posturi sunt: studii medii liceale absolvite cu diplomă; curs/certificat calificare de bucătar; vechime în muncă minimum 5 ani; disponibilitate pentru desfășurarea unor activități în weekend; efectuează și alte sarcini trasate de către conducere.

Se caută instructor de box, cu studii medii

Se mai scoate la concurs o funcţie contractuală de execuție, vacantă, de instructor sportiv Secția Box – din cadrul Compartimentului sport. Candidatul trebuie să aibă studii medii liceale absolvite; vechime în munca minimum 5 ani: carnet instructor sportiv box.

Clubul Sportiv Municipal Piteşti mai organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii de expert sportiv IA – din cadrul Compartimentului sport. Sunt solicitate studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul sportiv; minimum 9 ani vechime în muncă; minimum 7 ani vechime de activitate în domeniul sportului; cunoștințe de operare calculator.