O stradă din Piteşti a stat blocată din cauza unui copac căzut pe asfalt. Vineri dimineaţă, oamenii au chemat pompierii. Locatarii din zonă spun că ar fi vina pădurarului căruia i-au cerut în repetate rânduri să taie arborii uscaţi ce străjuiesc drumul dar acesta doar a promis şi nu a făcut nimic

Strada Popilor blocată de un copac căzut pe carosabil! S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, din cauza vântului şi a lapoviţei. Ore bune, arborele a stat pe carosabil neputând trece nicio maşină. Dimineaţă, locatarii din zonă au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor.

Un echipaj de la Detaşamentul de Pompierii Piteşti a mers la faţa locului iar militarii au tăiat în bucăţi copacul eliberând strada. Locatarii din zonă se plâng că de câteva luni i-au atras atenţia pădurarului care se ocupă de pădurea din zonă, să rezolve problema. ” Sunt mai mulţi copaci uscaţi, cred că vreo 10, în total. Sunt pe marginea drumului şi ne aşteptam să cadă, la un moment dat. I-am spus pădurarului care se ocupă de zona asta, de mai multe ori, să îi taie. A promis, dar nu a făcut nimic!”, se plângeau oamenii. Poate că incidentul de vineri îl va determina pe angajatul Ocolului Silvic Piteşti să îşi facă treaba pentru a evita pe viitor astfel de situaţii.