Activități ilegale cu lemn! Firmă din Argeș amendată cu 20.000 lei

Activități ilegale cu lemn în Argeș! Polițiștii argeșeni, împreună cu angajații Gărzii Forestiere, au desfășurat mai multe acțiuni de control pe linie silvică. În urma acestora, o societate comercială din Hârtiești a fost amendată cu 20.000 de lei.

Activități ilegale cu lemn! Societate comercială din Argeș amendată cu 20.000 lei pentru că deținea cantitatea de 9,40 m.c. material lemnos fără documente legale.

Pe 13 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeş – Biroul Combaterea Delictelor Silvice și a Sustragerilor de Produse Petroliere şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Ploieşti au finalizat un control la o societate comercială din comuna Hârtieşti, cu profil de activitate depozitare şi comercializare material lemnos.

În urma controlului s-a constatat faptul că societatea comercială deţinea cantitatea de 9,40 m.c. material lemnos fără documente legale de provenienţă.

Firma a fost sancţionată contravenţional cu 20.000 lei, iar cantitatea de 9,40 m.c. material lemnos, în valoare de 1.598 lei a fost confiscată.