Campionatul Național de Poliatlon, la Piteşti! Participă peste 600 de sportivi

A început Campionatul Național de Poliatlon care se desfășoară la Bazinul Olimpic. Peste 600 de înotători se află la Piteşti pentru a participa la competiţia care se va încheia duminică.

Campionatul Național de Poliatlon, la Piteşti! Peste 600 de sportivi se află la Piteşti. Sunt prezenţi înotători din toată ţara, la competiţia desfăşurată în perioada 13-16 decembrie. Competitorii, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, se vor întrece în diverse probe sportive. Cei mai buni înotători de la categoria cadeți vor concura la toate cele patru stiluri: fluture, spate, bras, crawl.

Startul la Campionatul Național de Poliatlon s-a dat în seara de joi, 13 decembrie, la ora 17,00 când a avut loc prima reuniune.
Astăzi, vineri, la ora 08.30 va fi program de încălzire pentru sportivi. De la ora 9.30 va avea loc reuniunea a II-a iar la ora 17.00, reuniunea a III-a. Sâmbătă, vor fi două reuniuni, una de la 9,30, cea de a doua de la ora 17.00. Duminică, de la ora 09.30 va avea loc reuniunea a VI-a.

„Alegerea Bazinului Olimpic Pitești pentru desfășurarea unei competiții de asemenea valoare reprezintă o onoare, dar și obligația de a face toate eforturile pentru o organizare impecabilă a concursului. Primăria municipiului Pitești prin SPEP și conducerea Bazinului Olimpic a realizat toate pregătirile și a asigurat logistica pentru buna desfășurare a campionatului.

Impactul unei asemenea competiții este și de natură economică, în această perioadă Piteștiul devenind un oraș turistic în care, pe lângă cei 600 de concurenți ajung antrenori, preparatori sau părinți”, anunţă municipalitatea.