Accident cu doi morți și trei răniți la Curtea de Argeș!

Tragedie, luni dimineaţă, la Cutea de Argeș unde a avut loc un accident cu doi morți și trei răniți. Toți cei cinci bărbaţi au fost încarcerați într-un Duster. Și celelalte trei victime se află în stare gravă, bilanțul tragic putând să se modifice.

Accident cu doi morți și trei răniți la Curtea de Argeș, luni dimineață. La intrarea în Curtea de Argeș dinspre Râmnicu Vâlcea, șoferul unui Duster nu a adaptat viteza într-o curbă. Maşina a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sensul opus. În urma impactului, Dusterul s-a transformat într-o grămadă de fiare. Toţi cei cinci ocupanţi au rămas încarceraţi.

Martorii au reuşit să-i scoată pe doi dintre cei cinci bărbaţi, aceştia fiind grav răniţi. Echipajul descarcerării i-a eliberat din capcana metalică pe ceilalaţi trei. Ultimul extras, a fost şoferul Dusterului. Mai multe ambulanţe sosite la locul accidentului au transportat victimele la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Doi dintre răniţi erau în stop cardio respirator. Manevrele de resuscitare efectuate de medici, nu au avut rezultatul dorit. A fost declarat decesul acestora. Este vorba despre şoferul în vârstă de 23 de ani, din Vâlcea şi un pasager de 62 de ani, din acelaşi judeţ.

O ambulanţă pentru victime multiple a plecat de la Detaşamentul de Pompierii Piteşti la Curtea de Argeş, pentru a-i transporta pe cei trei răniţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Ceilalţi trei bărbaţi au vârste de 52 de ani, 33 de ani şi 25 de ani, de asemenea, toţi fiind din Vâlcea. Starea unuia dintre ei, este gravă. Cu toţii sunt angajaţi la o firmă de construcţii civile din Vâlcea şi se duceau la Vidraru.