Descoperire șocantă, într-un apartament din Câmpulung Muscel. Un bătrân a stat două luni mort în casă, fără ca fiilor să le pese de el. Niciunul dintre cei doi copii nu îl căutase şi nici nu îl sunase măcar o dată, în această perioadă.

 

A stat două luni mort în casă, fără ca fiilor să le pese de el! Aceasta este concluzia poliţiştilor care au efecuat cercetări după ce fost descoperit cadavrul bărbatului în vârstă de 76 de ani. Şi probabil că bietul om ar mai fi zăcut ceva timp dacă mirosul greu nu i-ar fi alertat pe vecini. O locatară de la etajul IX, a sunat la 112 şi s-a plâns de faptul că un iz puternic vine în locuinţa sa.

Un echipaj de poliţie şi unul de pompierii au mers la blocul turn. Au discutat cu oamenii şi au aflat că un vecin în vârstă de 76 de ani nu a mai fost văzut de aproximativ două luni. Şi-au dat seama că mirosul provenea chiar din locuinţa acestuia. Pompierii au spart uşa care era încuiată de interior. Când au intrat în casă au descoperit cadavrul aflat în stare de putrefacţie.

Bărbatul avea doi băieţi, dintre care unul locuieste în Câmpulung, iar celălalt într-o comună din judeţ. Acesta a fost chemat la oamenii legii la faţa locului. Bărbatul a spus că nu se înţelegea bine cu tatăl lui de aceea nu l-a căutat. Nici celălalt fiu nu îl căutase şi nici măcar nu încercase să vorbească cu tatăl lui la telefon deşi a fost Paştele şi ar fi putut să îl sune să îi ureze sărbători fericire. Poate că în felul acest ar fi descoperit că părintele lui este mort în casă.