A ajuns în arest după ce a bătut un bătrân de 92 de ani, aflat în scaun cu rotile. Piteşteanul de 38 de ani s-a răzbunat pe nonagenar din cauza concubinei.

A bătut un bătrân de 92 de ani, aflat în scaun cu rotile! Gestul revoltător a fost făcut de un piteştean în vârstă de 38 de ani. Acesta şi-a agresat concubina iar femeia, de frică, s-a refugiat în casa bunicului ei, în comuna Drăganu. Agresorul s-a dus după ea! A intrat în locuinţa bătrânului şi a luat-o la bătaie pe femeie. Bunicul aflat în scaun cu rotile, a intervenit ca să îşi scape nepoata din mâinile agresorului.

Turbat de furie, individul a lăsat-o pe concubină şi l-a lovit de mai multe ori pe bătrânul neputincios. Când au aflat că individul l-a maltratat pe nonagenar, rudele acestuia au sesizat Poliţia. Când oamenii legii au demarat o anchetă, surpriză! Concubina, la rândul ei bătută măr, a refuzat să depună plângere împotriva concubinului.

Dat fiind faptul că a agresat o persoană aflată în imposibilitatea de a se apăra, piteşteanul a fost reţinut oe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. Marţi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.