A rămas agățat în gard când voia să-și impresioneze iubita!

Accident bizar duminică dimineață, la Curtea de Argeș! Un tânăr de 19 ani, a rămas agățat în gardul pe care voia să-l sară ca să ajungă la iubita lui. Au fost chemați pompierii să-l scoată dintre zăbrelele metalice.

A rămas agățat în gard, iar iubita speriată a sunat la 112. Un echipaj de pompierii și unul al ambulanței au mers pe strada Eroilor, acolo unde avusese loc totul. Când au ajuns la fața locului, membrii echipajelor de intervenție și-au putut stăpâni cu greu râsul. Tânărul era atârnat după ce hainele îi intraseră de după zăbrele. Din fericire, nu avea leziuni grave. Scăpase ca prin minune, să fie străpuns.

Tânărul era în stare avansată de ebrietate. Se întorcea de la o petrecere și a având mintea încețoșată de aburii alcoolului s-a gândit să- facă o surpriză iubitei. Fata locuia cu chirie la un imobil de pe strada Eroilor. Cum poarta era încuiată și fata dormea, tânărul a decis să sară gardul.

A fost prea mult, pentru starea în care se afla. A rămas agățat pe partea dinspre stradă, strigând după ajutor. După ce a fost data jos de pompieri, tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Avea contuzii la coapsa stângă și excoriații.

Foto: Pro Tv