Video-Incendiu la o mașină stins de un pompier aflat în timpul liber

Miercuri dimineață, un incendiu la o mașină a fost stins de un pompier aflat în timpul liber. Plutonierul major Marin Manea a demonstrat că poate fi de ajutor nu doar atunci când se află la serviciu. El a reacţionat imediat pentru a stinge focul izbucnit la motorul unui Peugeot.

Incendiu la o mașină, miercuri dimineaţă pe bulevardul Dacia, din Mioveni. Este vorba de un Peugeot parcat de câteva minute. Şoferul a observat că iese fum de la compartimentul motor. Când a ridicat capota, au izbucnit flăcările. Din fericire, prin zonă trecea plutonierul major Marin Manea de la Detașamentul de pompieri Mioveni . Acesta ieşise din tură şi se îndrepta către casă.

Când a văzut fumul militarul a intervenit imediat. Acesta stins incendiul folosind mai întâi, extinctorul din dotarea maşinii. Văzând că focul nu a fost lichidat complet, a improvizat. Întâmplare a făcut ca tocmai în acel moment să treacă prin zonă o cisternă a administraţiei locale din Mioveni. Militarul i-a făcut semn şoferului să oprească, folosind apa pentru a stingă incendiul.

Tot subofiţerul a fost cel care şi-a sunat colegii să se deplaseze la faţa locului. Când au sosit colegii săi focul era lichidat, totul derulându-se foarte repede. Cercetările reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au stabilit că incendiul a fost provocat de un un cablu electric al maşinii care s-a încins şi a luat foc.