ACCIDENT FEROVIAR ÎN JUDEȚUL DOLJ: O TÂNĂRĂ DE 21 DE ANI A MURIT DUPĂ CE AUTOTURISMUL EI A FOST LOVIT DE UN TREN

Circulația feroviară între Craiova și București, a fost blocată din cauza unui accident tragic.

Circulaţia feroviară între Craiova şi Bucureşti, a fost blocată, duminică după-amiază, în urma unui accident produs în judeţul Dolj, unde un autoturism a fost lovit de un tren. Primele date arată că şoferul nu a respectat semnalele luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată. Potrivit ISU Dolj, o tânără de 21 de ani a murit în maşina lovită de tren. Un bărbat de 25 de ani, conştient , a fost preluat de un echipaj SMURD, iar o fetiţă de doi ani, conştientă, a fost preluată de elicopterul SMURD.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că, începând cu ora 16:13, circulaţia trenurilor este temporar oprită  pe ambele fire de circulaţie între Jianca – HM Leu, ca urmare a unui accident produs la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu barieră automată, la kilometrul 180+39), unde trenul R 9013 a lovit un autoturism surprins în gabaritul firului I, proiectându-l în gabaritul firului II.

„Din informaţiile primite de la faţa locului, în urma impactului, o persoană a decedat, iar două persoane sunt prinse în vehicul. În prezent în afara trenului implicat în accident, mai este afectată şi circulaţia trenului RE 9918, care staţionează în halta Leu”, informează oficialii CFR.

Polițiștii recomandă şoferilor să dea dovadă atenţie şi prudenţă în trafic şi să respecte indicaţiile agenţilor aflaţi pe teren.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.