TRAGEDIE ÎN LUMEA SPORTULUI: A MURIT FOSTUL INTERNAȚIONAL MAROCAN ABDELAZIZ BARRADA

Fostul internațional marocan Abdelaziz Barrada, fost component al echipei Olympique Marseille, a încetat din viață la vârsta de 35 de ani, cauza decesului fiind încă necunoscută.

Doliu în lumea sportului. Fostul internaţional marocan şi component al echipei Olympique Marseille, Abdelaziz Barrada, a încetat din viaţă la vârsta de 35 de ani. Cauza decesului nu a fost deocamdată stabilită, dar presa din Maroc susţine că bărbatul a suferit un atac de cord.

A evoluat în cursul carierei sale la echipele franceze de fotbal Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille. Barrada s-a retras din fotbal în 2021, după ce a jucat 26 de meciuri internaţionale pentru ţara sa, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. El a marcat patru goluri, ultimul în 2015.

Federaţia marocană de fotbal i-a adus un omagiu pe reţelele de socializare, descriind decesul său drept „o mare pierdere”. „Federaţia Regală Marocană de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei fostului internaţional marocan, regretatul Abdelaziz Barrada, şi, prin intermediul lor, întregii sale familii şi rude, precum şi familiei naţionale de fotbal”, a transmis aceasta.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.