IVERMECTINA: TRATAMENT REVOLUȚIONAR ÎN CANCER

Ivermectina depășește chimioterapia în eficiență, fără efecte secundare debilitante, conform studiilor.

Ivermectina s-a dovedit mai eficientă decât chimioterapia, fără a fi asociată cu niciunul dintre efectele secundare debilitante, conform oncologului canadian de renume mondial dr. William Makis, care a citat un studiu internațional major cu privire la cancer.

Dr. Makis afirmă că rezultatele studiului trebuie să declanșeze o schimbare profundă în ceea ce privește tratamentul cancerului de sân avansat, întrucât dovezile arată că Ivermectina ar putea depăși semnificativ chimioterapia tradițională.

Potrivit dr. Makis, medicamentul anti-parazitar Ivermectina a dat rezultate uimitoare, depășind eficiența medicamentului de chimioterapie utilizat pe scară largă Paclitaxel și distrugând celulele stem canceroase, responsabile de metastaze și recidive. În cercetările sale pe această temă Dr. Makis a citat un studiu mai vechi al unor cercetători mexicani, care ar fi trebuit să determine o modificare fundamentală a tratamentului pentru cancerul de sân.

Dar el a anunțat și cu titlu de „BREAKING NEWS”, chiar duminica aceasta, 13 octombrie 2024, despre un alt studiu, mai recent, afirmând că „Primul protocol din lume privind Ivermectina – Mebendazol și Fenbendazol – în cancer a fost revizuit de colegi și publicat pe 19 septembrie 2024! Viitorul tratamentului cancerului începe ACUM.”, spune reputatul oncolog.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.