INCIDENT TRAGIC ÎN ARGEȘ: BĂRBAT GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN ALBOTA

Un bărbat din Albota a fost găsit împușcat, iar autoritățile investighează cazul.

Bărbatul găsit împușcat este Dragoș Dumitru, inspector la Direcția de Finanțe Argeș și fiu al fostului primar al Costeștiului, Ion Dumitru, care a murit în 2015. Ion Dumitru a fost primar al Costeştiului atât înainte de Revoluţie cât şi după, activând apoi în PSD.

Miercuri seara, un bărbat din Albota a fost găsit împușcat, probabil cu arma de vânătoare pe care o deține. Polițiștii din Pitești au fost sesizați prin apel la 112. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

Din verificările preliminare a rezultat că bărbatul în vârstă de 56 de ani, din Albota, deținea legal arma de vânătoare găsită în apropierea sa. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase desfășoară verificări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.