CONDUCEA CU VITEZĂ EXCESIVĂ: TÂNĂRUL CARE A ÎNCERCAT SĂ ÎȘI IMPRESIONEZE PRIETENII

Tânărul din Pitești, în vârstă de 19 ani, a fost prins circulând cu 80 km/h peste limita legală pe Calea Câmpulung, fiind sancționat și cu suspendarea permisului pentru 120 de zile.

Ce experiență să ai în conducerea unui autoturism la 18 ani sau la 19 ani?! Evident că nu cine știe ce. Cu toate astea, mulți tineri care nici n-au învățat să stea bine la volan, circulă cu viteze excesive în oraș, mai ales la lăsarea întunericului.

Luni, 26 august, de exemplu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea cu viteză mare un autoturism pe Calea Câmpulung din municipiu, pe un sector de drum cu limita admisă de 50 km/h.

Ei bine, în cazul prezentat, tânărul, care ori se crede la raliuri, ori vrea să-i impresioneze pe alții cu abilitățile sale, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 130 km/h (cu 80 km/h peste limita legală) – după cum ne comunică Biroul de presă al IPJ Argeș. Prin urmare, el a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul auto i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 120 de zile.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.