GICĂ CRAIOVEANU, FOST ATACANT AL GENERAȚIEI DE AUR, PRINS CONDUCÂND FĂRĂ PERMIS, PE DRUMURILE DIN ROMÂNIA

Fostul fotbalist Gică Craioveanu a fost prins conducând fără permis, pe drumurile din România, fiindu-i deschis dosar penal.

Gică Craioveanu, fost atacant al Generației de Aur, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan, deși avea permisul suspendat, pentru conducere sub influența alcoolului. Cu permisul suspendat pentru 20 de luni după ce a fost prins la volan sub influența băturilor alcoolice în Spania, în mai anul trecut, Gică Craioveanu s-a ales acum cu dosar penal pentru că a condus pe drumurile din România.

Fostul fotbalist în vârstă de 56 de ani a fost prins de oamenii legii la volan pe șoseaua Pitești – Slatina, iar aceștia nu au stat pe gânduri și i-au întocmit imediat dosar penal pentru conducere fără permis. În urmă cu mai bine de un an, Craioveanu a fost condamnat la plata unei amenzi de 1.800 de euro și i-a fost suspendat permisul pentru 20 de luni, după ce poliția spaniolă l-a surprins conducând sub influența băuturilor alcoolice, potrivit cotidianului Marca.

Craioveanu nu este singurul sportiv care se confruntă cu astfel de probleme, fostul internațional Dănuț Lupu a făcut șase luni de închisoare pentru că a condus în repetate rânduri fără permis.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.