DISPARIȚIE ÎNGRIJORĂTOARE: MINORA DARIA MARIA ANDREI, ÎN VÂRSTĂ DE 15 ANI, DATĂ DISPĂRUTĂ DIN PITEȘTI

Minora Daria Maria Andrei, în vârstă de 15 ani, a dispărut din Pitești, iar poliția desfășoară activități pentru găsirea ei. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la 112 sau la Poliția Municipiului Pitești.

În noaptea de 17 spre 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minora DARIA MARIA ANDREI, de 15 ani, a plecat de la adresa unde locuiește cu chirie, fără a mai reveni.

În prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali, cât și altor județe.

Semnalmente: 1,60 m înălțime, aproximativ 55 kg, ochi căprui, păr șaten, lung. Vestimentație la momentul plecării: blugi negri, tricou alb, adidași albi. Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.