Vino la cea mai mare paradă moto din lume! VIDEO

Argeșul se pregătește să scrie istorie în lumea moto! Pe 15 iunie se organzează cea mai mare PARADĂ MOTO din lume. Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbătorii spiritul libertății și al comunității moto. Participarea la paradă este deschisă tuturor, all brands, iar echipamentul este obligatoriu. Este o invitație la ceva unic în România, iar acțiunea va fi certificată de reprezentanții Guinness World Records.

„Hai să ne facem auziți” nu este doar un eveniment moto, ci și un demers de responsabilitate socială, care urmărește să aducă în atenție nevoia de siguranță și respect reciproc în trafic. Este un strigăt puternic pentru conștientizarea prezenței motocicliștilor în trafic. Numărul accidentelor în care sunt implicați motocicliști este alarmant, iar parada este o oportunitate de a sublinia dreptul acestora de a circula în siguranță și de a le atrage atenția tuturor participanților la trafic asupra prezenței lor pe drumurile publice.

Nu contează motocicleta, grupul din care faci parte, brandul sau colțul țării din care ești, contează doar pasiunea. Este un moment de mândrie pentru fiecare motociclist român și o ocazie pentru comunitate să participe la o acțiune de o asemenea amploare. Prin această paradă, Argeșul va fi reprezentat la nivel național și va demonstra că se poate face istorie și în lumea moto din România. Te poti incrie aici https://bit.ly/parada-cfmoto-day

Există un regulament bine pus la punct, iar organizatorii îi îndeamnă pe toți cei care doresc să se alăture paradei să-l citească.

Parada are loc în Argeș, sambata 15 iunie, punctul de intalnire va fi Pitesti zona “Stadionul Nicolae Dobrin” , iar punctul final îl reprezintă festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, in Parcul Faget din Mioveni, unde îi așteaptă multe ore de distracție, muzică bună, cele mai mari nume ale muzicii românești, concursuri și premii. Pentru detalii urmareste site-ul festivalului www.cfmotoday.ro

Hai să ne facem auziți… PRIETENII ȘTIU DE CE!!

 
 

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.