Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o prognoză meteorologică specială pentru judeţul Argeş. Potrivit avertizărilor, vom avea cod portocaliu în perioada 23  februarie de la ora 6, până pe data de 24 februarie la ora 18, când în judeţ va fi vânt puternic şi precipitaţii.

Cod portocaliu! În zona de munte  a județului Argeș vor fi rafale de 80-100 km/h pe tot parcursul intervalului, iar în seara zilei de duminică (23 februarie) şi până luni seara (24 februarie), peste 110-130km/h. Cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii, la început mixte şi izolat vor fi condiţii de polei, iar de duminică seara şi pe parcursul zilei de luni vor fi ninsori viscolite şi local consistente, diminuând semnificativ vizibilitatea.

În zonele mai joase de relief, vântul va avea intensificări cu precădere din a doua parte de  nopţii de duminică spre luni şi pe parcursul zilei de luni, când vor fi rafale în general de 55-70 km/h. Cerul va fi temporar noros şi doar izolat, pe parcursul zilei de luni, vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ploaie.

Valorile de temperatură se vor situa peste cele normale în această perioadă din an. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 14 grade, iar cele minime între 2 şi 5 grade.