Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din comuna Ciofrângeni, a plecat la biserică și nu s-a mai întors acasă.  Rudele au anunțat dispariția abia după o săptămână.

Ionel Costache, în vârstă de 80 de ani, este de altă religie şi mergea deseori la întâlnirile fraţilor săi. În ziua de 16 februarie acesta a plecat la biserică, de la locuinţa sa din localitatea Ciofrângeni şi nu a mai revenit. Le-a spus rudelor că merge la Biserica din Tigveni însă, nu a ajuns acolo. Câteva zile de la dispariţia sa, membrii familiei l-au căutat pe octogenar prin locurile pe care acesta obişnuia să le frecventeze, la biserici, la cunoştinţe, dar nu i-au dat de urmă.

Au cerut ajutorul poliţiştilor. La rândul lor, oamenii legii fac un apel către cetăţenii care l-au văzut pe Ionel Costache şi pot da informaţii despre el, să anunţe Poliţia.

Semnalmente: 1,80 m înălţime, aproximativ 80 de kg, ochi căprui, păr alb, faţa rotundă.

Vestimentaţia la data plecării: geacă neagră, din piele, pantaloni bej, din stofă, cămaşă albă, pantofi negri, din piele şi o borsetă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeş, telefon 0248 721519.