Joi, la un centru de carantină instituţionalizată din Piteşti, a avut loc o tentativă de sinucidere. Un bărbat a avut o cădere nervoasă, motiv pentru care din carantină a fost transferat la Psihiatrie. Acesta avea halucinaţii, moment în care a urcat pe acoperişul clădirii ameninţând că va sări în gol. 

După câteva minute de negociere bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost convins de un om al legii specializat în negocieri, să renunţe la intenţiile de suicid. Tânărul a fost transferat la Psihiatrie după ce a fost evaluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş, stablindu-se că avea halucinaţii.

Tânărul susţinea că nu mai suportă măsura carantinării deşi, se afla doar de o zi în centrul in Piteşti. În urma verificărilor s-a stabilit că nu a mai fost instituită măsura izolării sau a carantinării împotriva lui.

Necesita tratament de specialitate şi a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Piteşti, acolo unde va fi ţinut singur într-un salon. Din cauza carantinării, vor trebui luate măsuri speciale pentru pacient.