Pompierii au fost solicitați să intervină după ce a izbucnit un incendiu puternic la o casă din comuna Căteasca, satul Coșeri. La început au fost trimise în zonă două echipaje, ulterior forțele au fost suplimentate.  

Incendiu puternic la o casă din Căteasca, joi seară. Două  2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD au mers la fața locului. Ardea întreg acoperișul imobilului pe aproximativ 300 mp.

https://youtu.be/GuCBzWY5hrk

 

La fața locului au mai fost trimise încă 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Cu ajutorul unor măști, pompierii au intrat în imobil, pentru a vedea dacă mai se află cineva înăuntru. Din fericire, nu au fost identificate victime în interiorul casei.

 

Echipajul SMURD a monitorizat proprietara, care a suferit un atac de panică.  A ars acoperișul construit din lemn și acoperit cu tablă, pe aproximativ 200 mp. Incendiul amenința să se propage și la construcțiile învecinate. Intervenția a durat aproximativ o ora jumătate.

Cauza probabilă este un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzătoar