Update: Din fostul restaurant Zahana nu a mai rămas nimic. „Incendiul nu este declarat lichidat. La fața locului rămâne în supraveghere, pe timpul nopții, un echipaj cu o autospecială, pentru eventuale focare. Cauza rămâne în curs de stabilire, urmând ca în cursul zilei de mâine, o comisie să stabilească cauza probabilă”, informează ISU Argeș.

Incendiu de proporții în cartierul Tudor Vladimirescu, din Pitești. Fostul restaurant „Zahana”, de pe malul Argeșului, arde ca o torță.

Fostul restaurant „Zahana” din Pitești, în flăcări! Arde generalizat, pe o suprafață de aproximativ 400 de mp. ISU Argeș informează că există riscul de prăbușire a construcției!

Deși initial au intervenit pompierii cu trei autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD s-a solicitat suplimentarea forțelor de intervenție cu încă o autospecială și o autoscară, dar și o barcă cu o motopompă.

Sunt peste 10 pompieri veniți din timpul liber pentru a-și ajuta colegii în această intervenție. În total, sunt peste 40 de pompieri care acționează.

Există riscul prăbușirii clădirii. Se va încearca să se acționeze din barcă, cu motopompa.

Traficul a fost blocat complet în zona respectivă.

Foto/Video: ISU Argeș/Info Trafic Pitești/Sergiu Barbu.