VIDEO-Copil captiv în mașina răsturnată. Un fier i-a străpuns mâna

Copil captiv în mașina răsturnată, în comuna Coșești. Un fier i-a străpuns mâna și a rămas încarcerat în autovehiculul de teren. Pompierii l-au scos după o intervenție dificilă.

Accidentul a avut loc în comuna Coșești, zona Păcuraru. Un tânăr de 21 de ani, din localitate a plecat la plimbare cu un Nissan de teren pe un drum forestier. Nepotul lui, un copil de 13 ani ocupa locul din dreapta în față. La un moment dat, șoferul s-a abătu chiar și de la acel drum forestier.

Copil captiv în mașina răsturnată după ce șoferul a pierdut controlul vehiculului. Mașina a căzut cu roțile în sus într-un șanț de peste doi metri. Șoferul a reușit să iasă singur, însă, pe copil nu l-a putut scoate. Băiatul era încarcerat în autovehicul după ce un fier îi străpunsese mâna.

Un echipaj al pompierilor de la descarcerare au mers la Coșești. Intervenția a fost una dificilă! Militarii au fost nevoiți să se bage pe sub Nissanul răsturnat cu roțile în sus și cu ajutorul unui flex au tăiat fierul.

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind dus la Spitalul de Pediatrie Pitești, cu fierul în mână. A fost dus direct în sala de operații. pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.