Accident provocat de un șofer beat, la Teiu! Două persoane au fost rănite

Accident provocat de un șofer beat, sâmbătă seară, în comuna Teiu. Bărbatul de la volan a intrat cu viteză într-o curbă și s-a răsturnat. Pasagerul din dreapta și conducătorul auto au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe un drum comunal, proaspăt asfaltat, din comuna Teiu. Șoferul în vârstă de 57 de ani, din localitate, a urcat la volanul unei autoutilitare Nissan deși consumase alcool. Profitând de faptul că șoseaua era recent asfaltată și din cauza alcoolului care îl făcea să se creadă pilot de raliu, conducătorul rula cu viteză excesivă.

Accident provocat de un șofer beat! Bărbatul care băuse înainte de  a pleca la drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit șoseaua izbind un cap de pod din beton și s-a răsturnat cu mașina. Atât șoferul cât și pasagerul, în vârstă de 19 ani, au rămas captivi în mașina care aterizase cu roțile-n sus.

O dâră, lungă, se sânge se prelingea pe șosea, din autovehicul. Oamenii au chemat descarcerarea, numai că, până la sosirea echipajului au reușit să-i scoată pe cei doi bărbați. Șoferul avea suspiciune de fractură la o mână, iar tânărul rănit suferise multiple traumatisme.

Răniții au fost preluați de echipaje ale ambulanței, fiind transportați la spital. Din primele cercetările ale polițiștilor s-a constat că șoferul era băut, având 0,70 la mie, în aerul expirat. A fost dus la spital atât îngrijirile medicale de care avea nevoie, cât și pentru recoltare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele șoferului beat a fost întocmit dosar penal.

Foto ISU Argeș