Copil spânzurat! Băiatul de 14 ani găsit mort, în podul casei

Copil spânzurat, la Păuleasca! Descoperirea șocantă a fost făcută, marți seară, de o localnică. Băiatul zăcea fără suflare în ștreang, în podul casei.

Tragedia a avut loc în comuna Mălureni, satul Păuleasca, în comunitatea de rromi. O femeie mergea pe stradă când, a observat la o casă în construcție ceva agățat  de o grindă din pod. Poziția nefirească a făcut-o să privească cu atenție. A fost șocată să constate că e vorba o persoană cu lațul de gât.

Copil spânzurat! Victima este un băiat în vârstă de 14 ani. Oamenii alertați de femeie, au sunat la 112, sperând că poate fi salvat. Din nefericire, băiatul era mort. Echipajul de terapie intensivă mobilă, chemat la fața locului, nu a putut face altceva decât să contate decesul copilului, apreciind că se afla în ștreang de aproximativ două ore.

Polițiștii au demarat cercetări la locul nenorocirii! Au aflat despre copil că locuia cu mama. Aceasta era la Câmpulung, când s-a spânzurat băiatul. A fost anunțată de tragedie, telefonic. Tatăl lucrează în Portugalia, fiind plecat de ceva timp. Copilul are o soră, mai mare.