Video- Carambol pe A 1 la kilometrul 81! Traficul, blocat pe o bandă!

Trafic blocat pe o bandă, din cauza unui carambol pe A1 la kilometrul 81, vineri seară. Șapte mașini s-au ciocnit, intrând una în spatele celeilalte. Polițiștii și o ambulanță s-au deplasat la fața locului.

Carambol pe A1 la kilometrul 81, pe sensul de mers dinspre București către Pitești. Șapte autovehicule s-au ciocnit, în lanț, una în spatele celeilalte. Din acest motiv, traficul pe o bandă a fost blocat, circulându-se cu greutate pe prima bandă. Șoferii care au tranzitat zona spun că au fost coloane de mașini care se întindeau pe aproximativ 4 kilometri. Polițiști de la A1 au mers în zonă pentru cercetări. De asemenea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș a mers la fața locului. La o primă evaluare, niciuna dintre persoanele implicate nu avea leziuni grave.

Probleme au fost și pe celălalt sens de mers. S-a circulat greu dinspre Pitești către București din cauza unor incendii de vegetație, fumul dens ajungând pe șosea. Din acest motiv autovehiculele au fost nevoite să circule cu viteză redusă.