Percheziţii la Curtea de Argeş! Spărgători de maşini săltaţi de mascaţi

În această dimineaţă au avut loc percheziţii la Curtea de Argeş. Au fost vizaţi patru tineri de etnie rromă suspectaţi că au comis mai mute spargeri de maşini în judeţul Vâlcea. Au fost găsiţi doar trei dintre suspecţi.

Percheziţii la Cutea de Argeş, în cinci locaţii, vineri dimineaţă. Oamenii legii aveau mandate de aducere pe numele a patru tineri de etnie rromă.  În urma descinderilor au fost găsiţi doar trei, argeşeni, în vârstă de 16 ani, 17 ani, 18 ani. Percheziţiile au avut loc pe strada Râmnicu Vâlcea, 1 Mai şi Negru Vodă. Au fost ridicate mai multe bunuri despre care se crede că provin din furt. Suspecţii au fost duşi la audieri la Călimăneşti.

” Polițiști din cadrul Poliției orașului Călimănești, Poliției orașului Brezoi, Postului de poliție Câineni, Serviciului Acțiuni Speciale Vâlcea și I.P.J. Argeș au efectuat astăzi, 12 octombrie a.c., cinci percheziții în Curtea de Argeș, la persoane bănuite de furturi din auto.

Polițiștii au descins în cinci locații din Curtea de Argeș, la domiciliile a patru bărbați, cercetați pentru furturi din auto, fapte comise pe raza orașului Călimănești, în luna septembrie a.c..

În fapt, cei patru bărbați din Curtea de Argeș, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, ar fi sustras bani, telefoane mobile, dar și carduri bancare, din autoturisme lăsate neasigurate, de asemenea ar fi acționat și prin distragerea atenției victimelor.

Au fost depistați trei bărbați din cei patru cercetați în cadrul dosarului penal, aceștia fiind aduși la sediul Poliției orașului Călimănești pentru audieri.

Polițiștii au ridicat în urma perchezițiilor mai multe bunuri, pentru continuarea cercetărilor.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Craiova”, precizează IPJ Vâlcea într-un comunicat de presă.

Tinerii argeşeni sunt bănuiţi că acţionau, cu precădere, în parcarea unui hotel din Călimăneşti şi într-o benzinărie. Acolo au fost comise mai multe furturi.