Verificați caloriferele! Termo Calor va umple instalațiile cu apă, pentru încălzire

Verificaţi caloriferele, altfel riscaţi să vă treziţi cu inundaţii în apartamente! Termo Calor Confort S.A., furnizorul de energie termică din Piteşti, anunță că de săptămâna viitoare va umple instalaţiile cu apă pentru încălzirea centralizată. 

Termo Calor Confort S.A anunţă locuitorii din Piteşti, care mai sunt racordaţi la sistemul de energie termică al oraşului, că încep probele pentru iarnă. Astfel, începând cu data de 17 septembrie 2018 vor fi încărcate cu apă instalațiile de alimentare cu energie termică pentru încălzire, în sezonul 2018 – 2019.

Verificaţi caloriferele şi conductele din apartamente să nu curgă!

„Rugăm consumatorii Termo Calor Confort S.A. să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Asociațiile de proprietari în calitate de utilizator de energie termică pentru încălzire, precum și de reprezentant în relațiile cu furnizorul de energie termică al proprietarilor, au obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune, respectiv că toate lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate până la data de 17 septembrie 2018.” precizează Termo Calor Confort.

În acest sezon sunt racordate la reţeaua publică de încălzire, 21.000 de apartamente din Piteşti. Costul încălzirii este redus prin subvenţiile acordate de Consiliul Local şi Primăria Piteşti, în cuantum de 161 lei la gigacalorie.