Vânzător ameninţat cu maceta pentru băutură! Tâlharul, reţinut!

Caz şocant, într-o benzinărie din comuna Merişani. Un vânzător a fost ameninţat cu maceta de un individ care voia băutură. Din fericire, angajatul nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să-l dea afară pe atacator. Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie.

Vânzător ameninţat cu maceta pentru băutură! Bărbatul era la serviciu, în tura de noapte, într-o benzinărie din comuna Merişani, judeţul Argeş. Un tânăr din localitate, beat criţă a intrat agitând o macetă. S-a dus direct la tejghea şi îndreptând cuţitul de mari dimensiuni către angajat i-a cerut o sticlă cu whsiky. Bărbatul nu s-a pierdut cu firea. Cunoscându-l pe tânăr ca pe un cal breaz, i-a cerut să iasă din staţia peco. Tânărul de etnie rromă, în vârstă de 22 de ani, din comună, nu a ascultat. A cerut insistent băutura continuând să agite maceta. Abia când a văzut că vânzătorul sunat la 112 a fugit.

Poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au întocmit dosar penal pentru ameninţare. După ce au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, oamenii legii au schimbat încadrarea juridică, în tentativă de tâlhărie. Tânărul care l-a ameninţat pe vânzător este cunoscut, fiind cercetat în mai multe dosare de furt calificat. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.