Fraţi spărgători, în arest! Au vrut să fure seiful din Primăria Leordeni

Trei fraţi spărgători au ajuns în arest, fiind suspectaţi că au vrut să fure seiful din Primăria Leordeni. Tinerii cu vârste de 23 ani, 26 de ani şi 30 de ani, au purtat cagule şi mănuşi ca să nu lase urme la locul faptei. Au fost prinşi după 7 luni. Testul poligraf i-a dat de gol.

Fraţi spărgători, în arest! Au vrut să fure seiful din Primăria Leordeni, într-o noapte din luna martie. Cazul a făcut multă vâlvă, dat fiind faptul că hoţii au acţionat după un plan stabilit şi au luat la rând mai multe locaţii. Au intrat într-un cabinet medical într-un birou notarial ulterior, în Primăria Leordeni, situată în aceeaşi curte. Au creat o diversiune ca să-l ducă pe paznic în spatele clădirii, în timp ce acţionau. Au vrut să fure seiful şi l-au cărat prin sediul administraţiei locale dar au renunţat fiind prea greu. Au dat atacul şi la alte două societăţi.

Ca să nu fie depistaţi au purtat cagule şi mănuşi, având chiar şosete peste încălţăminte pentru a nu lăsa urme prin noroi. Camerele de supraveghere au surprins cea mai mare parte din acţiunea lor. După alura şi constituţia autorilor, poliţiştii au făcut un cerc de suspecţi. Au fost duşi la testul poligraf, test pe care cei trei fraţi l-au picat. Unul dintre ei a recunoscut totul. A fost făcută reconstituirea în care a arătat cum au dat spargerile. A mărturisit că au fost beţi şi de aceea au pus la cale isprava.

Cei trei fraţi spărgători au căutat numai bani. Deşi ar fi putut fura multe alte bunuri de valoare, nu s-au atins de nimic altceva. Astfel, după întreaga tevatură, au reuşit să fure suma de 200 de lei. Fraţii au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni pentru furt calificat. Astăzi vor fi prezentaţi Pachetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de arestare preventivă.