Angajat de la Dacia, dispărut! Bărbatul nu e de găsit de o săptămână

În noaptea de 13 spre 14 noiembrie a dispărut un angajat de la Dacia. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din comuna Coşeşti, nu a mai dat niciun semn de viaţă, de o săptămână. Familia îl caută disperată.

Angajat de la Dacia, dispărut! Bărbatul nu e de găsit de o săptămână. Ion Zăvoianu, de 55 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere montate în satul Jupâneşti, comuna Coşeşti. Sunt ultimele imagini cu el. De atunci nu s-a mai întors acasă, şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă. Rudele se gândesc la ce este mai rău, mai ales că bărbatul nu era cunoscut cu probleme medicale sau de altă natură.

Ion Zăvoianu este angajat la Dacia de peste 38 de ani. De la data dispariţiei nu a mai fost nici la serviciu. Nu a fost căsătorit şi nu are copii. Locuia cu părinţii în comuna Coşeşti. Are 1,70 metri înălţime, este tuns scurt. Ultima dată era îmbrăcat în geacă din piele neagră, pantaloni din stofă negri şi fes maro pe cap. Cei care l-au văzut sunt rugaţi să sune la 112 sau la telefon 0746.649.092.