Vânt puternic în judeţul Argeş. Un stâlp de lemn s-a rupt, iar cablurile de electricitate au căzut pe o construcție dintr-o gospodărie

Vânt puternic în judeţul Argeş. Un stâlp de lemn s-a rupt, iar cablurile de electricitate au căzut pe o construcție dintr-o gospodărie din localitatea Sălătrucu.

Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș a intervenit pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

„A fost anunțat și distribuitorul de energie electrică pentru îndepărtarea eventualelor pericole”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Cea mai mare parte a ţării se află astăzi sub cod galben. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze de 50…65 km/h și izolat peste 70…75 km/h.

În Carpații Meridionali și de Curbură și în Munții Apuseni este anunţat cod portcaliu. Astfel, la altitudini mai mari de 1500 m, vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de 120…140 km/h, va fi viscol puternic și vizibilitate foarte scăzută.

La altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali este emis un cor roşu. În aceste zone va fi vânt puternic, cu rafale ce vor depăși 140 km/h.

 

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.