Un pompier a fost rănit în timp ce intervenea la un accident!

Sâmbătă seară pe DN 73, un pompier a fost rănit în timp ce intervenea la un accident rutier. Astfel, din salvator a devenit victimă. Totul din vina unui șofer neatent.

Un pompier a fost rănit în timp ce intervenea la un accident! S-a întâmplat sâmbătă seară pe DN 73, în comuna Micești, la intersecția spre Mioveni. Şoferul unei maşini care venea dinspre Mioveni, a virat la stânga, fără să acorde prioritate unui autovehicul care venea dinspre Piteşti. În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat o victimă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Detaşamentul Mioveni şi unul de pompieri.

În timp ce echipajele de prim-ajutor îşi făceau datoria, a avut loc un al doilea eveniment rutier, tot în intersecţia amintită. S-a întâmplat tot din cauza neacordării de prioritate. În momentul impactului dintre autovehicule, una dintre maşini a fost proiectată în echipajul SMURD care se pregătea să plece către spital cu primul rănit. Autospeciala SMURD a fost împinsă în faţă circa doi metri. Acolo se afla un pompier care tocmai scotea bornele de la una dintre primele maşini lovite, pentru a evita producerea unui scurt circuit. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, subofiţer la Detaşamentul de pompierii Mioveni a fost prins între SMURD şi maşină. Militarul a fost transportat acuzând dureri la spate.