Video-Accident mortal la Poiana Lacului! Şoferul în stop cardio respirator

Update-Bărbatul are a pierit în accidentul din această seară este un tânăr politician. Liviu Păunoiu era membru al partidului PRO România – filiala Argeș și membru în conducerea formațiunii politice la nivel național.

Deputatul Daniel Constantin fost ministru al agriculturii a transmis următorul mesaj: 

„Am aflat cu stupoare că Liviu Păunoiu a trecut la cele veşnice la o vârstă fragedă… Îi muţumesc încă o dată pentru prietenie, colegialitate şi devotament! Condoleanţe familiei pentru pierderea de neînlocuit!
Liviu este unul din acei oameni care au fost alături necondiţionat în toate proiectele politice!
Pro România Argeş a pierdut un reper moral!
Odihneşte-te în pace, om bun!”

 

Sâmbătă seara, a avut loc un accident mortal la Poiana Lacului, pe DN 67 B, șoseaua care face legătura între Pitești și Drăgășani. Două mașini s-au ciocnit violent. Şoferul unuia dintre autoturisme a fost găsit în stop cardio respirator.

Accident mortal la Poiana Laculuil sâmbătă seară. Un Opel care cobora panta în comuna Poiana Lacului a izbit violent un Smart care venea din sensul opus. Era condus de un tânăr, de 26 de ani, din localitate. Din primele cercetări se pare că şoferul Opelului ar fi ajuns pe contrasens şi din această cauză a avut loc coliziunea. Impactul a fost extrem de violent.

În urma izbiturii, Smart-ul a fost scos în afara şoselei fiind proiectat la distanţă de zeci de metri pe Opel. De asemena motorul Smart-ului s-a desprins şi a rămas pe şosea. Bărbatul care se afla la volanul autovehiculului, de mici dimensiuni, a rămas încarcerat la volan. Omul a fost scos dintre fiare de martorii accidentului. Când au ajuns la faţa locului echipajul de descarcerare de la ISU Argeş şi SMURD bărbatul era în stop cardio respirator.

A fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă care a demarat manevrele de resuscitare. După mai bine de 40 de minute a fost declarat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani. .

 

Foto, video: ISU Argeş