Update-Un avion de agrement s-a prăbuşit la Topoloveni. Pilotul rănit

Update- Avionul, Cessna cu motor era pilotat de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Bucureşti. Era un zbor de agrement pilotul fiind singur în cabină. Avionul decolase de pe Aerodromul Topoloveni, fiind folosit de tânăr în baza unui acord, fără taxă, cu proprietarul din Timişoara. Pilotul are leziuni la faţă şi picioare şi se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Un avion de agrement s-a prăbuşit la Topoloveni, miercuri. Pilotul rănit a fost cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Omul are multiple traumatisme.

Un avion de agrement s-a prăbuşit la Topoloveni, miercuri după prânz. Pilotul a sunat la 112 şi a cerut ajutor. El a spus că s-a prăbuşit într-un lan de porumb pe strada Nucilor şi are nevoie de îngrijiri medicale. Pilotul a precizat că a căzut de la aproximativ 100 de metri înălţime. Tot el a mai spus că a reuşit să evite un stâlp de înaltă tensiune şi în acel moment a rămas fără portanţă.

Echipaje de poliţie şi pompieri au pornit către locul unde s-a prăbuşit avionul de agrement. Pilotul era plin de sânge dar conştient şi cooperant. A fost preluat de ambulanţa SMURD fiind transportat la spital. prezenta mai multe traumatisme la nivelul feţei şi la cap. Avionul de tip planor era distrus ca aproape complet după ce, se pare, că a căzut în bot.