Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, face muncă în folosul comunității la Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Pendiuc a fost condamnat, pe 6 iunie 2019, de Curtea de Apel Pitești, la 2 ani închisoare cu suspendare în dosarul asfaltării drumului către vila fostei sale secretare. În hotărârea instanței, fostul edil a fost obligat și la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile.

Săptămâna trecută, acesta și-a început treaba la Direcția de Sănătate Publică Argeș. Conform informațiilor noastre, fostul primar nu vine în fiecare zi la treabă, ci doar câte 2 ore pe zi, atunci când timpul îi permite.

Pe grupul de facebook „Pitești, orașul meu” au apărut chiar și primele poze cu Tudor Pendiuc prestând muncă în folosul comunităţii, în curtea DSP Argeș. Acesta a fost fotografiat în timp ce curăța frunzele de pe alee, la intrarea în instituție. Pendiuc își ispășește pedeapsa și nu se ferește de ochii lumii. Și chiar face treabă bună!

Fostul edil a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de instigare la abuz în serviciu.  Procurorii DNA susțineau că „În luna septembrie 2014, inculpatul Braniște Florentin-Mircea, în calitate de director al Administrației Domeniului Public Pitești, la instigarea primarului Pendiuc Tudor, cu încălcarea dispozițiilor legale, a dispus în mod abuziv efectuarea unor lucrări de modernizare și asfaltare pentru un drum aflat în afara domeniului public sau privat al municipiului Pitești”. Mai multe informații aici.

Foto: Facebook: „Pitești, orașul meu!”