Tineri drogați prinși de jandarmi! Aveau la ei următoarele doze pentru consum

Tineri drogați prinși de jandarmi, în Pitești, marți! Consumatorii au fost depistați după ce au atras atenția prin comportamentul suspect. În geanta unei tinere au fost găsite doze de urmau a fi preparate.

Tineri drogați prinși pe strada Livezilor, din Pitești. O fată de 24 de ani, un tânăr de aceeași vârstă și altul de 20 de ani, toți din Pitești, fumau pe o bancă. Prin zonă a trecut un echipaj de jandarmi care patrula. La vederea oamenilor legii, tinerii precipitați au aruncat țigările și au dat să plece. Au fost opriți fiind supuși unui control.

Jandarmii au găsit jos două țigări, cu aspect de joint, fumate pe jumătate, iar în geanta tinerei o folie de staniol plină cu substanțe etnobotanice, recent cumpărate, pe care nu apucase să le prepare de consum. De asemenea fata avea și o foiță de țigare ce urma să fie preparată.

„În urma controlului corporal și al bagajelor, în geanta ce aparţinea persoanei de sex femeiesc au fost găsite substanţe etnobotanice cu efect psihoactiv. S-au întocmit documentele de constatare care au fost predate la BCCO în vederea continuării cercetărilor”, declara Delia Dragomirescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.

Cei trei tineri drogaţi prinşi sunt audiaţi la această oră de poliţiştii Antidrog.

Foto: I.J.J.Argeș