UPDATE-VIDEO-Femeie moartă în accident, la Băiculești! Tragedia filmată în direct

Update- Cauzele accidentului de la Băiculești au fost elucidate. Medicii au constatat că șoferul, de 67 de ani, suferise în accident vascular cerebral, în timp ce era la volan. Astfel, se explică felul cum conducea. Omul se află în stare gravă. Femeia moartă în accident este soacra șoferului.

Femeie moartă în accident, la Băiculești, miercuri, pe DN 7 C, șoseaua Pitești-Curtea de Argeș. Tragedia s-a petrecut după ce șoferul vinovat a mers pe contrasens și s-a lovit frontal cu un TIR. Un participant la trafic a filmat în direct accidentul.

 

Femeie moartă în accident, pe DN 7C, după ce șoferul mașinii în care se afla a condus haotic o bucată de drum. Victima, în vârstă de 87 de ani, ocupa locul din dreapta într-un autoturism Skoda. Conducătorul auto i-a uimit pe cei din trafic, mergând șerpuit. Acesta fie trecea de pe un sens pe altul, fie mergea pe mijlocul drumului ori pe contrasens. A fost ferit de câțiva participanți la trafic. În cele din urmă, în timp ce se afla pe contrasens a izbit violent un TIR care rula dintre Curtea de Argeș spre Pitești.

Un șofer aflat în spatele Skodei a observat comportamentul bizar al conducătorului și a filmat totul. Astfel, a prins în direct producerea accidentului, ulterior postând imaginile pe un cont de socializare.

După impact, femeia a decedat pe loc, la sosirea echipajelor de ambulanță, fiind constatat decesul. Șoferul în vârstă de 67 de ani, din Curtea de Argeș, a fost transportat la spital, în stare gravă. Traficul a fost blocat pe un sens după producerea accidentului.

Foto: Info Trafic Pitești

Video Facebook: Lita Mihai