Ţigăncile au ajuns în arest! Hoaţa gravidă ascundea bunurile la burtă

Timp de 5 zile au furat din magazine, astfel că ţigăncile au ajuns în arest. Una dintre ele era gravidă şi ascundea bunurile la burtă. Au sustras îmbrăcăminte şi produse cosmetice, bunuri ce puteau fi valorificate.

Ţigăncile au ajuns în arest! Hoaţa gravidă ascundea bunurile la burtă, în timp ce complicele sale băgau produsele sub fustele largi. Este vorba de şase femei de etnie rromă. Două dintre ele, au fost prinse şi în week-end în timp ce au furat sacoşele cu produse de pe bancheta unui autoturism, parcat într-un supermaket din Piteşti. În cele din urmă ţigăncile au ajuns în arest fiind acuzate de furt calificat.

Timp de 5 zile, tinerele au mers în magazine din Mioveni şi au furat bunuri în valoare de peste 5.000 de lei. Au sustras îmbrăcăminte şi produse cosmetice sau de igienă personală. Întreg grupul intra în unităţi, femeile se împrăştiau printre raioane ca să nu poată fi supravegheate. Îndesau bunurile pe sub gecile pe care le purtau sau sub fustele largi. Altele îmbrăcau direct obiectele vestimentare şi ieşeau din magazin fără să dea de bănuit. Una dintre hoaţe, fiind gravidă, ascundea produsele furate la burtă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni le-au reţinut pe tinerele de 23 de ani, din Făgăraş, judeţul Braşov şi pe cea de 19 ani, din Bascov, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 5 – 15 ianuarie a.c., cele două, împreună cu două minore de 17 ani, ambele din Băiculeşti, respectiv cu o tânără, de 25 de ani, din Bascov şi alta, de 22 de ani, din comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa,. Au sustras bunuri din cinci magazine de pe raza oraşului Mioveni. Prejudiciul, în valoare de circa 5.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de peste jumătate.

Toate persoanele în cauză vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.