Accident cu o persoană încarcerată, la Bogați! S-a rostogolit de câteva ori

Luni seară, a avut loc un accident cu persoană încarcerată în satul Glâmbocel, din comuna Bogaţi. Un autoturism s-a rostogolit lovind în drumul lui mai multe obstacole. În mod miraculos, şofer şi pasagerul au scăpat cu viaţă. 

Accident cu o persoană încarcerată, la Bogați, în judeţul Argeş, luni seară. Din primele cercetări ale poliţiştilor sosiţi la faţa locului, şoferul, în vârstă de 20 de ani, al unui Matiz, nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la stânga, pe DJ 702 Bogaţi. Din această cauză a pierdut controlul volanului şi a părăsit şoseaua. Maşina a făcut tumbe, lovind mai întâi un cap de pod, ulterior fiind proiectată într-un stâlp de susţinere a firelor electrice. S-a rostogolit rupând două garduri, iar în cele din urmă s-a răsturnat cu roţile în sus, aterizând într-o curte. Şoferul a rămas captiv între fiare, în timp ce pasagerul, un tânăr de 22 de ani, a fost scos de martori.

La faţa locului au mers pompierii de la Detaşamentul Topoloveni. Militarii l-au scos pe şoferul încarcerat. Atât el cât şi pasagerul erau conştienţi şi aveau multiple traumatisme. Ambii au fost transportaţi la spital. Din cauza loviturilor de la faţă, şoferul nu a putut fi testat cu etilotestul, însă nu părea a fi băut. Pentru  se asigura că nu consumase alcool înainte de a urca la volan, poliţiştii vor cere la spital recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: ISU Argeş