Update-Telenovelă la Corbeni! Minoră de 14 ani, sechestrată și violată

Update-Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş şi, ulterior, Judecătoriei Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu împotriva bărbatului de 38 de ani.

Polițiștii au descoperit o adevărată telenovelă la Corbeni, după ce, au primit un apel cum că o fată a fost violată și sechestrată. Minora de 14 ani a fost abuzată de un individ de 38 de ani, după ce făcuse dragoste cu iubitul ei de 19 ani.

Telenovelă la Corbeni, sfârșită cu reținerea a doi bărbați! Povestea a început zilele trecute când o puştoaică de 14 ani s-a dus de bunăvoie cu un bărbat de 38 de ani din aceeaşi localitate şi a făcut sex. Totul ar fi rămas secretul lor, doar că, fata a avut nevoie de bărbat, joi seară. S-a dus cu iubitul ei, de 19 ani, acasă la individ. Voia să vorbească cu el (spun cei implicaţi) să cumpere lemne pentru foc. Nu l-au găsit acasă, aşa că au profitat şi au făcut dragoste, în camera acestuia. După ce partida s-a încheiat tânărul a vrut să îşi ia iubita şi să plece. Puştoaica nu a refuzat, spunând că rămâne să rezolve problema pentru care venise.

Lucrurile s-au complicat şi astfel această telenovelă a prins contur. Când bărbatul s-a întors acasă şi a văzut-o pe fată, a crezut că venise pentru „a face nebunii”, de aceea i-a propus o nouă partidă. Puştoaica l-a refuzat, i-a spus motivul venirii şi a vrut să plece. Nu a fost lăsată! Bărbatul a violat-o! După ce şi-a terminat treaba a forţat-o să rămână.

Fata s-a rugat de el o vreme cerându-i insistent să o lase să plece acasă. Cum nu a vrut, minora i-a întins o capcană. Când bărbatul nu era atent, puştoaica a apelat un număr din telefonul ei, la întâmplare, şi a lăsat aparatul deschis. Astfel, cel pe care îl sunase a auzit tot ceea ce se întâmpla în casă şi a anunţat la 112. Poliţiştii au dat buzna în locuinţă câteva minute mai târziu. Bărbatul de 38 de ani a fost reţinut pentru viol, lipsire de libertate şi act sexual cu o minoră. La audieri a fost luat şi iubitul fetei, acesta fiind acuzat de act sexual cu o minoră. Astăzi, bărbatu reţinut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă.